Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

After apt-get update --fix-missing when I do apt-get upgrade I get this:

The following packages have been kept back:

linux-generic-pae linux-headers-generic-pae linux-image-generic-pae unity-scope-musicstores usb-creator-common usb-creator-gtk
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 6 not upgraded.

On apt-get dist-upgrade, the result is:

The following NEW packages will be installed:

linux-headers-3.2.0-24 linux-headers-3.2.0-24-generic-pae linux-image-3.2.0-24-generic-pae rhythmbox rhythmbox-data
  rhythmbox-mozilla rhythmbox-plugin-cdrecorder rhythmbox-plugin-zeitgeist rhythmbox-plugins rhythmbox-ubuntuone syslinux-legacy

The following packages will be upgraded:

  linux-generic-pae linux-headers-generic-pae linux-image-generic-pae unity-scope-musicstores usb-creator-common usb-creator-gtk

6 upgraded, 11 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.

Need to get 395 kB/51.4 MB of archives.
After this operation, 186 MB of additional disk space will be used.
Do you want to continue [Y/n]? y

Err "http://archive.ubuntu.com/ubuntu/ precise/main rhythmbox-plugin-cdrecorder i386 2.96-0ubuntu4
  403  Forbidden

Err "http://archive.ubuntu.com/ubuntu/ precise/main rhythmbox-plugin-zeitgeist all 2.96-0ubuntu4
  403  Forbidden

Err "http://archive.ubuntu.com/ubuntu/ precise/main rhythmbox-plugins i386 2.96-0ubuntu4
  403  Forbidden

Failed to fetch "http://archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/main/r/rhythmbox/rhythmbox-plugin-cdrecorder_2.96-0ubuntu4_i386.deb  
403  Forbidden

Failed to fetch "http://archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/main/r/rhythmbox/rhythmbox-plugin-zeitgeist_2.96-0ubuntu4_all.deb  
403  Forbidden

Failed to fetch "http://archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/main/r/rhythmbox/rhythmbox-plugins_2.96-0ubuntu4_i386.deb  
403  Forbidden

E: Unable to fetch some archives, maybe run apt-get update or try with --fix-missing?

apt-get update --fix-missing isn't resolving the problem. How can I solve this?

Note: I have prefixed the hyperlinks with " as i couldn't post question with >2 links

share|improve this question
add comment

1 Answer

This is likely a problem with your local mirror being out of date, try this:

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.