Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

As @user49890 in Emacs-AUCTeX-Okular I got an equal problem with Kile and Okular. In configured both for SyncTeX and it works fine when Okular is closed and Kile quickbuilds the PDF, then Okular is opened in front of Kile. But if Okular is already opened with the window behind Kile’s window it stys hidden when Kile says [ForwardPDF] test.pdf (okular)

Is this a bug or did I made a wrong setting (I’m using the predefined configurations of Okular and Kile, though).

Edit
The problem remains wether I use Okular’s --unique option or not. And Using ViewPDF instead of ForwardPDF makes no difference too.

share|improve this question

1 Answer 1

up vote 1 down vote accepted
+50

I use a pretty similar setup, and I experience the same thing. It could be related to one or more of the current bugs with unity and window order/focusing/etc (which also affect me), e.g. https://bugs.launchpad.net/compiz-core/+bug/864233

https://bugs.launchpad.net/unity/+bug/781931

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/natty/+source/compiz/+bug/772612

At least that's what I put it down to until now...

share|improve this answer
    
Thanks. Then it is an Ubuntu Problem and not Kile/Okular-Related right? –  Tobi Apr 19 '12 at 10:19
    
I guess so but I'm not totally sure. I've been using Okular only for a short time (months), and it's always been that way. –  Christoph Apr 19 '12 at 14:06

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.