Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I downloaded Ubuntu yesterday, burned it to a cd and tried to install it on my pc using a clean drive(new), but Ubuntus label and progress bar just stays on the screen, nothing loads up I've let it run for 2 hours, but no progress.

The drive is only a 120GB one, pre-formated with ext3 set as primary.

Any Ideas?

share|improve this question
    
Welcome to AskUbuntu! We need more information to assist you Martin, please tell us your machine specifications (Ram, processor, etc...)! –  RSX-1327 Apr 5 '12 at 18:33
    
Also, what version of Ubuntu are you trying to install? –  Jeff Welling Apr 5 '12 at 18:36
    
RAM is 2GB ,processor AMD not sure the model,but its 1 1/2 years old –  Martin Apr 5 '12 at 18:36
    
Ubuntu version 12.04 –  Martin Apr 5 '12 at 18:38
    
I've edited your title and summary a bit to make it a bit clearer to other AskUbuntu users what the problem is, hope that helps :) –  Jeff Welling Apr 5 '12 at 18:40
show 2 more comments

1 Answer

up vote -1 down vote accepted

I would suggest that there's something awry somewhere, check the download and burn.

You shouldn't have any trouble installing it to a 'newish' machine

https://help.ubuntu.com/community/HowToMD5SUM

https://help.ubuntu.com/community/UbuntuHashes

https://help.ubuntu.com/community/Installation/CDIntegrityCheck

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.