Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I'm trying to restore my deja-dup backup from a certain date. However during restore after selecting the date to restore from i get a "restoring... "preparing"..." window that just seems stuck there doing nothing forever (past 1/2 hour). There was a point when i was prompted for the "encryption password" but i don't remember it, so i just entered one. I never got any error if the password i entered was not accepted.

share|improve this question

closed as off topic by Jorge Castro, devav2, con-f-use, John S Gruber, hexafraction Oct 10 '12 at 0:15

Questions on Ask Ubuntu are expected to relate to Ubuntu within the scope defined by the community. Consider editing the question or leaving comments for improvement if you believe the question can be reworded to fit within the scope. Read more about reopening questions here.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
This question should instead be filed as a bug report, and as such is off-topic, thanks! Instructions on filing a bug report are here. –  Jorge Castro Oct 9 '12 at 17:38

1 Answer 1

This could be because you entered the wrong password, but im not sure how dejadupe handles a restore when given the incorrect password. If done properly, it should ask for the correct password until given it, if not then it may assume whatever you entered is the correct password and just keep failing.

Try mounting the drive normally to make sure you have the right password before starting the restore, and let us know how that goes.

share|improve this answer
    
You may also want to file a bug against dejadupe, this is not the expected behavior. –  Jeff Welling Apr 5 '12 at 17:35

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.