Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I think I have problem with shutdown command. Using Ubuntu 11.10.

The shutdown command works and computer shuts down, but when I boot I get the following warning:
* * * * * Warning: System BOOT Fail * * * * *
Your system last boot fail or POST interrupted.
Please enter setup to load default and reboot again.

This warning appears only when I shutdown computer. If I reboot, there is no warning. I don't know what to do and it's really annoying pressing F1 so that computer boot will continue.

This problem first appeared on Ubuntu 11.04 or possibly even further back.

I should mention, that I have dual boot system, and the other operating systems is Win7 and it doesn't trigger this warning. I reseted BIOS and problem is still there.

Your help will be warmly received.

Thanks Domen

share|improve this question
add comment

closed as too localized by fossfreedom May 10 '12 at 12:31

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

1 Answer

Problem resolved itself with upgrade to Ubuntu 12.04. Cheers Domen

share|improve this answer
add comment

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.