Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

My ubuntu 11.04 works fine with wired networks...when I try to connect it to a hidden wireless adhoc network, it says connection established.But I am not able to ping it nor connect to it. Any idea?

share|improve this question
    
Welcome to Ask Ubuntu! We need more hardware information to help you, can you look at this question and then edit your question adding the information. –  Jorge Castro Feb 18 '12 at 21:28
    
This question appears to be abandoned and unanswered, could you perhaps add more detail to your question? If this question no longer applies then you can either delete it or answer it yourself if you've solved the problem. Thanks! –  Jorge Castro Jun 20 '12 at 15:37
add comment

closed as too localized by Jorge Castro, fossfreedom Jun 20 '12 at 20:41

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

1 Answer

Is this adhoc one that you have setup or is it somebody elses your trying to connect to? Communication problems could arise from either your ip address and the ip address of the adhoc network your trying to connect to not being on the same subnet or that certain packets are being refused by non trusted connections

share|improve this answer
add comment

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.