Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

While trying to play a video in ubuntu 10.04 sometimes the video plays properly. After a while of running the OS sometimes the same video when played again will be discolored and also all other videos. Restarting the computer fixes this problem temporarily. How can this be resolved?

share|improve this question

closed as too localized by Jorge Castro, Javier Rivera, hhlp, gertvdijk, fossfreedom Dec 27 '12 at 19:11

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
What is the extension of the file you are trying to play? Some file formats seem to struggle playing back in Ubuntu. Does this happen with all video files or a specific one? –  William Feb 8 '12 at 3:30
    
Windows Media Video - wmv –  rsman Feb 8 '12 at 11:24
    
Yep, wmv especially has problems with Ubuntu. I have all codecs installed. I have a wmv file that plays just fine in Windows that gives me funny colored lines and crashes the player when played. Does this cause problems with any other format? –  William Feb 8 '12 at 13:44
    
No. The problem doesn't occur. –  rsman Feb 9 '12 at 14:04
    
Can you convert the wmv file to another file format and see if the problem still occurs? –  William Feb 9 '12 at 14:13

Browse other questions tagged or ask your own question.